dålig uppdatering! - senaste dagarna

Flytten

Så, I helgen flyttade vi till det nya stallet ! (y) det gick jätte bra, Rocky gick in i transporten någolunda smidigt och snabbt. Vi packade in allting, sen märkte pappa att han nog inte skulle kunna komma iväg med den bilen vi hade. Det låg ju ca en halvmeter nysnöad snö på marken, och så hade vi lånat en bil eftersom våran inte har krok. Dom som ägde stallet var så hjälpsamma och lät oss låna deras skiit stora pickup bil :)

Anyway, vi kom dit och så lastade vi ut Rocky som var så duktig så. Jag gick runt lite på stallplanen och lät honom se sig omkring. Sen släppte vi honom i en liten grushage där han fick en tuss hö att tugga på.

Efter det bärde vi in allting, sadlar, hovolja, tränsdelar, grimmor, ridspön, saltsten, benskydd, bett, vojlockar och schabrak i alla möjliga färger, täcken, borstar, sopkvast, magplatta...Ja, allting helt enkelt. Vi höll på i en eviget och rensade igenom allt och la allting på plats.

Eftersom jag fortfarande var halvt sjuk så åkte jag hem med pappa efter ungefär halva dagen.


Medryttare 

Ett par dagar sen la min mamma ut en annons om att vi letade medryttare. Detta har vi pratat om mycket med aldrig tagit tag i. Genast hade vi redan 5 st. som hade ringt, så mamma tog bort annonsen. Dom två som verkade bäst har vi valt ut, och idag kom sen ena och fick provrida och lite sånt. Det gick så bra då! Hon var jätte duktig :) Imorgon kommer den andra och så får vi se hur hon är :)


Annat

Jag har varit sjuk dom senaste dagarna, och idag och imorgon kommer ju medryttare och ska provrida och sånt, så jag har inte ridit på jäätte länge känns det som! Red lite smått idag, vilket var kul, men ändå. På Onsdag har jag konfa, så på Torsdag blir det hårt träningspass för Rocky! (y) perfeect nu när vi har manege :D



att ladda upp bilder verkar ha hackat upp sig, så det får bli ett tråkigt inlägg med massa jobbig text bara ;)


I helgen flyttar vi! :D

och så kan vi äääääntligen rida i ridhus! (y)




(y)

ny header! :)

gjort en ny sånhär sak



jagveet, den är inte lika fin som michelles, men den duger :D

RSS 2.0